Çfarë më duhet

Çfarë më duhet?

Abonimi

Abonim Digitalb

Një abonim i çfaredoshëm në një nga paketat e DIGITALB.

Flybox

Dekoder Flybox

Fjala më e fundit e teknologjisë vjen tek ju në dy ngjyra.

HDD

Hard Disk

Hardisku do t'ju bëjë të mundur mundësitë CatchUp TV, PVR, VOD.

PVR

Personal Video Recording

 • Regjistrime të Rezervuara
 • Regjistrime në Proçes
 • Regjistrime të Përfunduara
 • Regjistrime të Dështuara

Regjistron programet tuaja të preferuara për të mos i humbur.

PVR
Timeshift

TimeShift

Përmes funksionit Timeshift ju mund të ndalni programin që shfaqet në çdonjërin prej kanaleve, ta rinisni dhe ktheni sipas deshirës, duke mos humbur asnjë frame.

POPCORN - Video On Demand

Së shpejti

Zgjidh sipas kategorive programin e dëshiruar në kohën që ti zgjedh

 • Prurjet e Reja
 • Kinema
 • Argëtim
 • Fëmijë
 • Shqip
 • Program për të rritur
PopCorn
Multiscreen

MultiScreen

Së shpejti

Me funksionin "Multiscreen", ju jepet mundësia përmes internetit të shihni në pajisje të ndryshme në mënyrë të pavarur nga njëra tjetra.

MultiRoom

Së shpejti

Përmes funksionit Multiroom, ju jepet mundësia të shihni brenda shtëpisë me të njëjtin Abonim, në dy dekoder të ndryshëm.

Multiroom
Media Play Back

MediaPlayBack

DLNA - Digital Living Network Alliance

Ju jep mundësinë të bëni "PLAY" materiale të ndryshme audio dhe video. Qofshin këto në një USB sticker apo në kompjuterin tuaj. Kështu Flybox kthehet në një "Home Multimedia".

Interactivity

Mund të përdorni aplikime të thjeshta si Horoskopi, Moti etj, pa nevojën e një lidhje në internet. I lidhur me internetin dekoderi kthehet në një Smartphone dhe ju jep mundësinë për të përdorur

 • Facebook
 • Youtube
 • Internet browsing
Interactivity

Na Ndiqni