Baze Digitalb HD Premium HD Pay Per View

32

kanale

Mundësi për shportën e shpenzimeve familjare

Paketa Baze

Digitalb sjell një mundësi të re dhe të suportueshme për shportën e shpenzimeve familjare, për t'i krijuar kujdo mundësi për të shijuar kanalet tematike dhe të tjerë të shumëllojshëm.

Të gjitha familjet shqiptare do të kenë mundësi të pakufizuara dhe zgjedhje atraktive për të shijuar kanalet e Digitalb.

Abonohu për këtë paketë »

Kanalet që do të shihni:

 • Top News
  Top News
 • Top Channel HD
  Top Channel HD
 • Klan HD
  Klan HD
 • Bang Bang
  Bang Bang
 • Kohavision
  Kohavision
 • RTV 21 Sat
  RTV 21 Sat
 • Film Aksion
  Film Aksion
 • T HD
  T HD
 • Ora News HD
  Ora News HD
 • TVSH
  TVSH
 • News 24
  News 24
 • My Music
  My Music
 • Explorer Natyra
  Explorer Natyra
 • Klan Kosova
  Klan Kosova
 • ABC News
  ABC News
 • BCTV Europe
  BCTV Europe
 • Melody.TV
  Melody.TV
 • Stars XXX
  Stars XXX
 • Stinet
  Stinet
 • FOX Movies
  FOX Movies
 • UTV News
  UTV News
 • Scan TV
  Scan TV
 • FOX
  FOX
 • Supersonic TV
  Supersonic TV
 • Report TV
  Report TV
 • Folklorit
  Folklorit
 • First Cahnnel
  First Cahnnel
 • Discovery Channel
  Discovery Channel
 • Klan Plus
  Klan Plus
 • A2 CNN
  A2 CNN
 • T7
  T7
 • Telesport
  Telesport

Na Ndiqni