Abonime Digitalb Online


Mënyra më e lehtë për tu abonuar në DIGITALB dhe SUPERSPORT

Bleni abonimin tuaj me VISA ose MasterCard

Qëllimi ynë është t`jua ofrojmë shërbimet tona në mënyrë të shpejtë, të besueshme dhe profesionale.

Ky shërbim ju ofrohet FALAS!

Nuk kërkohet pagesë shtesë, as tarifë bankare. Me këtë blerje, Online, ju paguani vetëm çmimin e produktit të zgjedhur. Ne zotohemi t`jua sjellim shërbimet e kërkuara kudo që jeni dhe pa vonesë. Përvoja e fituar gjatë gjithë këtyre viteve dhe njohuritë tona të specializuara na kanë bërë të jemi të sigurt e të besueshëm.

ABONOHU

Na Ndiqni