Njoftime

Te gjitha njoftimet


Serbi-Shqipëri, falas në SuperSport

E Martë , 14 Tetor 2014

Të gjithë shqiptarët që kanë dekoderin e Digitalb por iu ka mbaruar abonimi të mos shqetësohen. Ndeshja e shumëpritur Serbi-Shqipëri do të transmetohet falas në kanalet SuperSport 2 dhe SuperSport 2 HD, njofton kompania në fjalë.

Botërori 2014 - FALAS

E Martë , 27 Maj 2014

Përfitoni Botërorin 2014 Falas duke u abonuar në Paketën Familjare Për çdo abonim Tokësor ose Satelitor në Paketën Familjare përfitoni Falas Botërorin 2014 dhe të gjithë kanalet e paketës SuperSport për 1 Muaj.

Super Oferta Festive

E Martë , 17 Dhjetor 2013

Duke filluar qe sot (17 Dhjetor 2013) deri me date 31 Dhjetor 2013, DigitAlb ka dale ne treg me oferte per produktet

Flybox Popcorn - Timeshift

E Premte , 22 Nëntor 2013

Me opsionin TimeShift ju mund të ndalni programin që shfaqet në çdonjërin prej kanaleve, ta rinisni dhe ktheni sipas deshirës, duke mos humbur asnjë fragment.

Rimodelimi i Çmimeve dhe Paketave

E Shtunë , 19 Tetor 2013

Te gjithe abonentet me abonime aktiv ne paketat DigitAlb (pakete familjare) do t'u shtohen 9 kanalet HD pa pagese ekstra.

Komunikatë për shtyp

E Mërkurë , 16 Tetor 2013

Kompania "DIGITALB" në respekt të të gjithë abonentëve të saj aktualë dhe atyre që dëshirojnë të bëhen pjesë e saj në të ardhmen, si dhe në besnikëri të plotë të transparencës, përmes kësaj komunikate synon të sqarojë qartësisht opinionin publik në lidhje

Organizim i ri i grupimit të kanaleve

E Enjte , 27 Qershor 2013

Duke filluar prej datës 28 Qershor, DIGITALB do të ofrojë një organizim të ri të grupimit të kanaleve, në platformën Satelitore

Njoftim për zëvëndësimin e Smart Card (kartave të Digitalb) të cilat kanë kaluar afatin 4 vjeçar të përdorimit.

E Hënë , 01 Tetor 2012

Duke filluar nga data 01 Tetor 2012, Smart Cards


Eutelsat W3C 16 East Europe B
FREK BAND FEC POL MOD
10762 30000 3/5 H DVB-S 8PSK
10803 29950 2/3 H DVB-S 8PSK
10845 30000 3/5 H DVB-S 8PSK
10886 30000 3/5 H DVB-S 8PSK
11471 30000 7/8 H QPSK

Na Ndiqni