Rimodelimi i Çmimeve dhe Paketave

E Shtunë , 19 Tetor 2013


NjoftimSi rrjedhim logjik dhe matematik i hierarkise se paketave ne raportin: Cmimi vs Kanale. Kompania "DIGITALB" hedh ne treg oferten me te re e cila rrit ne cilesi kontentin e klieteve ne paketat Full satelitore duke i plotesuar me kanalet HD.

 

Vlen per tu theksuar se paketa vjecare DigitAlb familjare, eshte konvertuar ne pakete DigitAlb HD 12 muaj 150 euro, pakete kjo ekzituese ne listen e abonimeve me nje cmim te meparshem 240 euro.

 

 

 

OFERTE PER KLIENTET EGZISTUES:

 

Te gjithe abonentet me abonime aktiv ne paketat DigitAlb (pakete familjare) do t'u shtohen 9 kanalet HD pa pagese ekstra.

OFERTE PER KLIENTET ME FLYBOX:

Te gjithe klientet Digitalb qe jane te pajisur apo do te pajisen me nje Flybox dhe HDD do te perfitojne falas sherbimin e PushVOD deri ne fund te periudhes se abonimit. Kjo vlen si per abonentet qe bejne nje abonim te ri ashtu edhe per abonentet qe kane nje abonim egzistues. Periudha maksimale e perfitimit te P-VOD falas do te jete 12 muaj. Klietet qe kane blere kredite Top-Up do te mund t’I perdorin ato per PPV ose kreditet do te mbarten ne SC per t’u perdorur ne nje moment te dyte.

 

Skema e Rimodelimit te Cmimeve dhe Paketave

 

 

Emertimi i meparshem Cmimi i meparshem Emertimi i ri Cmimi i ri
Digitalb 1 Muaj 15 Euro Digitalb HD 1 Muaj 16 Euro
Digitalb 3 Muaj 41 Euro Digitalb HD 3 Muaj 45 Euro
Digitalb 12 Muaj 135 Euro Digitalb HD 12 Muaj 150 Euro

 

Keto ndryshime do te hyne ne fuqi nga data 21 Tetor 2013

 

Video


Eutelsat W3C 16 East Europe B
FREK BAND FEC POL MOD
10762 30000 3/5 H DVB-S 8PSK
10803 29950 2/3 H DVB-S 8PSK
10845 30000 3/5 H DVB-S 8PSK
10886 30000 3/5 H DVB-S 8PSK
11471 30000 7/8 H QPSK

Na Ndiqni