Flybox Popcorn - Timeshift

E Premte , 22 Nëntor 2013


FlyBOX në larminë e funksioneve sjell edhe shërbimin TimeShift (Lëviz kohën).

Me opsionin TimeShift ju mund të ndalni programin që shfaqet në çdonjërin prej kanaleve, ta rinisni dhe ktheni sipas deshirës, duke mos humbur asnjë fragment.

Praktikisht programacionin e keni ju në dorë…e kush e mendonte se do vinte dhe kjo ditë!

Video


Eutelsat W3C 16 East Europe B
FREK BAND FEC POL MOD
10762 30000 3/5 H DVB-S 8PSK
10803 29950 2/3 H DVB-S 8PSK
10845 30000 3/5 H DVB-S 8PSK
10886 30000 3/5 H DVB-S 8PSK
11471 30000 7/8 H QPSK

Na Ndiqni