Botërori 2014 - FALAS

E Martë , 27 Maj 2014


Përfitoni Botërorin 2014 Falas duke u abonuar në Paketën Familjare

Cdo abonim Tokësor & Satelitor 3 & 12 mujor në Paketën Familjare përfiton FALAS botërorin “Brazil 2014” dhe të gjithë kanalet e paketës Super Sport për 1 muaj. Gjithashtu, botërorin e përfitojnë FALAS të gjithë abonentët me paketën Premium. 
Jetoi emocionet LIVE si në Brazil.

 


Eutelsat W3C 16 East Europe B
FREK BAND FEC POL MOD
10762 30000 3/5 H DVB-S 8PSK
10803 29950 2/3 H DVB-S 8PSK
10845 30000 3/5 H DVB-S 8PSK
10886 30000 3/5 H DVB-S 8PSK
11471 30000 7/8 H QPSK

Na Ndiqni