Super Oferta Festive

E Martë , 17 Dhjetor 2013


Duke filluar që sot (17 Dhjetor 2013) deri me date 31 Dhjetor 2013, DigitAlb ka dale në treg me ofertë për produktet:

Produkti Çmimi i mëparshëm Oferta
Digitalb HD 3 Muaj 45 Euro 38 Euro
Digitalb HD 12 Muaj 150 Euro 144 Euro
Premium HD 3 Muaj 85 Euro 70 Euro
Premium HD 12 Muaj 255 Euro 218 Euro
Flybox HD 105 Euro 93 Euro
Flybox HD + HDD 200 Euro 188 Euro

 

Oferta për aparatet FLYBOX për klientët e rinj si dhe ato egzistues:
Klientët e rinj apo ato egzistues që do blejnë aparat FLYBOX (me ose pa hard disc) bashkë me çfarëdo lloj abonim do të përfitojnë ulje të çmimit të aparatit FLYBOX.

Bleni me buzëqeshje :)

Kliko këtu dhe porositni aparatin FLYBOX bashkë me abonimin që dëshironi.


Eutelsat W3C 16 East Europe B
FREK BAND FEC POL MOD
10762 30000 3/5 H DVB-S 8PSK
10803 29950 2/3 H DVB-S 8PSK
10845 30000 3/5 H DVB-S 8PSK
10886 30000 3/5 H DVB-S 8PSK
11471 30000 7/8 H QPSK

Na Ndiqni