Organizim i ri i grupimit të kanaleve

E Enjte , 27 Qershor 2013


Organizimi i KanaleveDuke filluar prej datës 28 Qershor, DIGITALB do të ofrojë një organizim të ri të grupimit të kanaleve, në platformën Satelitore, duke sjellë më tepër lehtësi, por edhe më shumë kanale të mirënjohura ndërkombëtare, me programacion të ofruar në gjuhën shqipe. Mirëprit risitë që po sjell DIGITALB, me një veprim të thjeshte: Fikni dhe Ndizni sërish dekoderin, thjesht me telekomandë.

LISTA E PLOTE E KANALEVE SI DHE FREKUENCAT


Eutelsat W3C 16 East Europe B
FREK BAND FEC POL MOD
10762 30000 3/5 H DVB-S 8PSK
10803 29950 2/3 H DVB-S 8PSK
10845 30000 3/5 H DVB-S 8PSK
10886 30000 3/5 H DVB-S 8PSK
11471 30000 7/8 H QPSK

Na Ndiqni