Kam abonim dhe në ekran më thotë "Nuk ke të drejta hyrje"

12 Vota

5

7Pyetje: Kam abonim dhe në ekran më thotë "Nuk ke të drejta hyrje"
Pergjigje: Verifikoni nëse keni abonim në Smart kartën tuaj, shtypni butonin Menu/Sistemi CA/Abonimi me kartë. Për më shumë informacion, telefononi në numrat e personelit të Kujdesit Ndaj Klientit 068 20 88 888 / 069 20 80 000 / 0800 44 44 (pa pagesë nëse ndodheni në Tiranë).

Tage: abonim hyrje access klienti


Te ndryshme

Eutelsat W3C 16 East Europe B
FREK BAND FEC POL MOD
10762 30000 3/5 H DVB-S 8PSK
10803 29950 2/3 H DVB-S 8PSK
10845 30000 3/5 H DVB-S 8PSK
10886 30000 3/5 H DVB-S 8PSK
11471 30000 7/8 H QPSK

Na Ndiqni