Kam ne perdorim aparat satelitor dhe nuk kam sinjal!

14 Vota

11

3Pyetje: Kam ne perdorim aparat satelitor dhe nuk kam sinjal!
Pergjigje: Gjetja e sinjalit satelitor dhe rregullimi i paraboles duhet bërë nga persona të specializuar per te marre maksimumin e sinjalit satelitor. Per te zgjidhur kete problem telefononi ne numrat +389 44 350 530, Ose na shkruani ne adresen e elektronike contact@ksamili.com

Tage: sinjal satelit regullimi parabola


Te ndryshme

Eutelsat W3C 16 East Europe B
FREK BAND FEC POL MOD
10762 30000 3/5 H DVB-S 8PSK
10803 29950 2/3 H DVB-S 8PSK
10845 30000 3/5 H DVB-S 8PSK
10886 30000 3/5 H DVB-S 8PSK
11471 30000 7/8 H QPSK

Na Ndiqni