Kam pranuar kodin e abonimit, por nuk di si ta aktivizoj?

27 Vota

16

11Pyetje: Kam pranuar kodin e abonimit, por nuk di si ta aktivizoj?
Pergjigje: Dërgo me SMS: kodin qe ju kemi derguar [hapësirë] numrin e kartës smart, në njërin nga numrat më poshtë:

+355662059595, +355672000567, +355682049494, +355692059595.
Duhet mbajtur parasysh që midis numrit të kartës rimbushëse dhe numrit të kartës Smart duhet vendosur vetëm një hapsirë boshe, si dhe duhet shkruar i plotë numri i Smart Card së bashku me numrin e fundit i cili ndahet nga numrat e tjerë me një vizë në mes.
Në momentin që dërgoni mesazhin, karta smart duhet të jetë në aparatin marrës, në krahun e duhur dhe duhet të punojë në kanalin Digi Plus, ku edhe duhet t`ju paraqitet tabela "Abonimi juaj ka mbaruar, Lutemi të abonoheni për këtë kanal".
Pak sekonda pasi të keni dërguar mesazhin, duhet t`ju vije mesazhi automatik "Autorizimi u krye me sukses! DigitAlb ju uron shikim të këndshëm."
Prisni derisa të vijë fotografia në kanalin Digi Plus dhe me pas shijoni kanalet e platformes DigitAlb.


Tage: sms kodi abonimi smart kart


Te ndryshme

Eutelsat W3C 16 East Europe B
FREK BAND FEC POL MOD
10762 30000 3/5 H DVB-S 8PSK
10803 29950 2/3 H DVB-S 8PSK
10845 30000 3/5 H DVB-S 8PSK
10886 30000 3/5 H DVB-S 8PSK
11471 30000 7/8 H QPSK

Na Ndiqni