Kam haruar kodin pin të kartës Smart?

83 Vota

51

32Pyetje: Kam haruar kodin pin të kartës Smart?
Pergjigje: Dërgojeni numrin e kartës tuaj Smart në e-mailin: contact@ksamili.com dhe citoni se është për të ndryshuar kodin PIN.

Tage: kodi pin karta smart numri


Te ndryshme

Eutelsat W3C 16 East Europe B
FREK BAND FEC POL MOD
10762 30000 3/5 H DVB-S 8PSK
10803 29950 2/3 H DVB-S 8PSK
10845 30000 3/5 H DVB-S 8PSK
10886 30000 3/5 H DVB-S 8PSK
11471 30000 7/8 H QPSK

Na Ndiqni