A ka TeleText ne DigitAlb?

5 Vota

4

1Pyetje: A ka TeleText ne DigitAlb?
Pergjigje: PO, Teletext-in e Digitalb mund ta gjeni në Kanalin Top Channel dhe SuperSport HD 1

Tage: digitalb teletext supersport top channel


Te ndryshme

Eutelsat W3C 16 East Europe B
FREK BAND FEC POL MOD
10762 30000 3/5 H DVB-S 8PSK
10803 29950 2/3 H DVB-S 8PSK
10845 30000 3/5 H DVB-S 8PSK
10886 30000 3/5 H DVB-S 8PSK
11471 30000 7/8 H QPSK

Na Ndiqni