Dëgjoj vetëm audion dhe në ekran nuk kam figurë

3 Vota

3

0Pyetje: Dëgjoj vetëm audion dhe në ekran nuk kam figurë
Pergjigje: Kontrollo vendosjen e kabllit skarter në aparat dhe në TV. Nëse përsëri ndodh i njëjti problem atëherë drejtohuni në pikën e Servisit të Digitalb e cila ndodhet tek dyqani i Shallvareve në Tiranë, ose drejtohuni tek distributori i autorizuar i Digitalb ku ju keni bërë abonimin tuaj.

Tage: digitalb audio figure ekran tv


Te ndryshme

Eutelsat W3C 16 East Europe B
FREK BAND FEC POL MOD
10762 30000 3/5 H DVB-S 8PSK
10803 29950 2/3 H DVB-S 8PSK
10845 30000 3/5 H DVB-S 8PSK
10886 30000 3/5 H DVB-S 8PSK
11471 30000 7/8 H QPSK

Na Ndiqni