Digitalb HD 12 Muaj

Digitalb HD 12 Muaj

Paketa e abonimit qe ju mundeson te shihni kanalet High Definition…

Premium HD 12 Muaj

Premium HD 12 Muaj

Paketa e abonimit qe ju mundeson te shihni kanalet Sportive dhe Hight…

Pay Per View

Pay Per View

Paketa e abonimit qe ju mundeson te shihni kanalet High Definition…


Serbi-Shqipëri, falas në SuperSport

E Martë , 14 Tetor 2014

Të gjithë shqiptarët që kanë dekoderin e Digitalb por iu ka mbaruar abonimi të mos shqetësohen. Ndeshja e shumëpritur Serbi-Shqipëri do të transmetohet falas në kanalet SuperSport 2 dhe SuperSport 2 HD, njofton kompania në fjalë.

Botërori 2014 - FALAS

E Martë , 27 Maj 2014

Përfitoni Botërorin 2014 Falas duke u abonuar në Paketën Familjare Për çdo abonim Tokësor ose Satelitor në Paketën Familjare përfitoni Falas Botërorin 2014 dhe të gjithë kanalet e paketës SuperSport për 1 Muaj.

Na Ndiqni